Sealine med danseplass på badeplattformen!

Formo Marin viste for første gang i Norge, Sealine SC42, under årets båtmesse "Dra til sjøs". Sealine er kjent for sitt innovative design og dette må være båten med mest volum i henhold til fot.

Engelske Sealine har laget kanskje markedets mest innholdsrike 42 foter. Størrelsen på cockpit er enorm og nye løsninger med babord salong som lar seg skyve sammen med styrbord, slik at man får spiseplass til hele10 personer. Etter maten kan man danse på badeplattformen.

Båten har 4 sitteplasser i fartsretningen, stort el takluke og lett adkomst til baug med solsender som har regulerbar rygg.

Under dekk er en usalong og pantryen har det største kjøleskapet vi har sett i båt på 42 fot. To store lugarer, en dobbel i baug, tre sengeplasser i den midtsilt lugaren og mulighet til å gjøre salong om til dobbelseng. Totalt har båten syv sengeplasser. To bad og toalett er også standard.

Godt er det at ingenting må flyttes på for å komme ned i motorrommet. Luken ned er mindre en det man eller ser, men går man ned ser vi at  det er meget god plass til vedlikehold og stelle de 2 x Volvo Penta D6/DP 330 hk motorene. De gir båten en fart på mellom 28 – 30 knop.

Prislapp på båten med dagens kurs er rundt 3,7 millioner.

Båtsans møtte Brian Formo som er eneeier og daglig leder i selskapet Formo Marin. Han forteller litt om båtene og det han trekker frem med Sealine, er deres evne til å være nytenkende og innovative. Det spesielle med båtene er dere høye og letteplanende skrog, samt sjøegenskapene er meget gode, ifølge Formo. Man får mye båt for pengene og båtene har mye volum.

Båtene har sin kundegruppe, noe som vises ved at han har hatt importen av Sealine siden i 1994 og har solgt over 250 nye Sealine på det norske markedet.

Les mer om båtene hos Formo Marin og hos Sealine for tekniske spesifikasjoner om båten.