God stemning i Sandnes!

Båtmessen i Sandnes ble en positiv opplevelse for både utstillere, publikum og arrangør. Sandnes havnen passet utmerket til Båtmesse og har garantert kommet for å bli en årlig event.

Neste år skal vi bli enda større, fortalte en entusiastisk arrangør Bengt Magnussen, som gjorde alt for at utstilleren skulle trives. Etter de to første timene var det salg og i løpet av hele messen ble det solgte flere båter.
Magnussen hadde også klart å få et virkelig stort trekkplaster på Båtmessen. Yachten Fleming 65 og 55. Eieren av yachten, selveste Tony Fleming var representert de første dagene på messen. Båtsans kommer med egen presentasjon av yachtene.

Ellers er båtbransjen fremdeles forsiktige optimister, ingen tør spå om bunnen er nådd, men de fleste melder om litt oppgang fra i fjor.  Mange nyheter gjør også at folk blir litt ekstra nysgjerrig med tanke på et eventuelt båtbytte. Ellers ser det ut som Seilbåtene har fått litt vind i seilene igjen, for her selger man jevnt.

Båtsans har satt sammen litt bilder fra Båtmessen og kommer med flere presentasjoner av seil og motor yachter i dagene som kommer.