Ny Princess 56!

Det engelske verftet Princess Yachts fortsetter å lansere nye modeller. Denne gangen er det en ny flybridge modell.

Princess 56 har fått en meget sosial layout både på flybridge og i salong, samt cockpit. Ved førerposisjonen er det plassert 2 komfortable stoler og på babord side en usalong. Dette innbyr til meget god sikt for alle ombord.

Badeplattformen kan leveres med hydraulisk hev og senk mekanisme for enkel lagring av lettbåt. Flybridgen er også sosialt utformet, med sittegruppe sammen ved førerposisjonen og en stor salong med bord og wetbar. Her kan måltider inntas med panoramautsikt.

Under dekk er det tre store lugarer, med en meget elegant eierlugar som er midtsilt og har store vinduer på siden. Valgfritt kan båten også innredes med en egen mannskapslugar akter. Det er også mulig med eget toalett til den.

Selve skroget har blitt produsert etter den seneste Resin Infusion teknologien, som gjør båten lettere og gir kraftigere styrke. Båten får med dette høyere fart og forbedret dieselforbruk.

Verftet er meget fornøyd med siste modell i Princess familien og hun blir vist for første gang under båtmessen i Cannes til høsten.

Båtsans har snakket med Nye Norske Båtsenter og de ønsker alle interesserte kunder til å være med ned til Cannes for å se på båten. For mer info kan henvendelse sendes til grethe@norskbaatsenter.no