Cutwater 26 og 28 kommer til Norge i slutten av måneden!

Det er Stavanger marinesenter som tar inn det nye amerikanske merke til Norge. Cutwater har en imponerende lang liste standard funksjoner, til en meget god pris.

Rudolf Czybulla hos Stavanger Marinesenter forteller oss om båtene som kommer i slutten av måneden. Båtene har et helt spesielt skrog, med både step og kjøl. “keel stepped hull”. Step i skroget behøver ikke å være tiltenkt bare hurtiggående båter. Her har produsenten helt klare meninger om å skape luft og hydrodynamisk utforminger, for å løfte skroget. Kjølen gir bedre retningsstabilitet og er dermed mer driftsøkonomisk. Les mer om skroget her.

Cutwater er en helt ny båt og et nytt merke som er satt på markedet av de som lager Ranger Tug linjen i USA. Washington State Builder, ved Livingston familien, er en av de mest erfarne båtbyggene i USA.

Nyheten Cutwater kommer i første omgang som 26 og 28 fot og har Volvo d3 200 hk/ VOLVO D4 -260 på fast aksling. Soveplass til 6 med 2 kabiner, stort toalettrom og god cockpit/uteplass. Det er også standard med eget solcellepanel montert opp mot ladnings panel.

Cutwater 26 starter fra kr. 1 195 000,- og da er mye inkludert som standard.
Cutwater 28 starter med alt standardutstyr på en pris fra kr 1 495 000,-

Mer info om båtene, som har fått rosende omtale fra andre utenlandske båtmagasiner, kan hentes fra Stavanger Marinesenter.