2012-05-11-14fc7c880ce916c76c95e53e5a0ad3d47d06969d Bilde: Børsa Båtklubb, I Børsa båthavn er det pr i dag i overkant av 300 båtplasser

Midtnorsk Båtmesse i Børsa båthavn!

For første gang arrangeres Midt-Norges største fritidsbåtmesse i Børsa Båtklubb 12. og 13. mai. Arrangør er Børsa Båtklubb, en båtforening med beliggenhet i Skaun kommune i Sør-Trøndelag.

Børsa båtklubb priser våren med å arrangere en Midt-Norsk båtmesse. For båtklubben er det en historisk begivenhet i båtklubbens målestokk. Aldri før har den maritime bransjen rundt Trondheim og omegn vært samlet på denne måten før.

På messen vil det bli presentert mange spennende båter, både på land og sjø. Det blir et bredt utvalg av utstillere på alt som har med båt og båtliv å gjøre.

I følge arrangøren er det ikke bare de mest ivrige båtentusiastene som vil ha utbytte av messen. Her vil hele familien finne noe interessant, ved vannkanten i Skaun.

Med både gratis inngang og parkering koster det fint liten å mønstre på. Men det kan lønne seg å ha med lommeboken, da utstillerne presser prisene sine i vennlig kamp om eventuelle kunder.