Stort spekter til Sørlandets båtmesse!

Førstkommende helg, kan man oppleve det ”Gode liv på sjøen” ved Pollen i Arendal. Sørlandets båtmesse har klart å få mange spennende nyheter til båtmessen, så hold av Pinsedagene 26. - 28. mai.

Sørlandet båtmesse fortsetter suksessen med flytebrygger som binder Pollen sammen på langs og på tvers. Messen samler mange og er kjent for å ha et yrende folkeliv blant båter og boder. Målet deres er å kunne ta i mot mellom 10-15000 besøkende.

Med litt fint vær og så mange spennende nyheter er det godt mulig de vil oppnå nettopp dette, her kommer et lite utvalg.

En av sørlandsnyhetene er den Norskprodusert Seaside 26, som har fått en rekke rosende ord i media etter at den for første gang ble vist på "Båter i Sjøen" 2011.

Med en Nilsen 610 Sport kommer Nilsen Båtbyggeri, de er ny utstiller hos Sørlandets Båtmesse. De har som mål å ivareta stolte båtbyggertradisjoner fra Nils Nilsen Båtbyggeri og Nidelv Båtbyggeri i Arendal.

Windy stiller som alltid opp i Arendal og deres siste nyhet Windy 26 Kharma blir en av daycruiserne som absolutt er verd en kikk.

Et tradisjonsrikt firma fra Arendal, Skilsø er tilbake i Pollen, men med ny eier og produsent, Vestlandsfirmaet Viknes. Skilsø 33 Sport er en nyhet fra Skilsø by Viknes. Båten har fått en flott oppgradering av den nye produsenten.

Viknes har også deres siste ”familiemedlem” med, båten som vant kåringen "Messens båt over 25 fot" på Sjøen for Alle i mars 2012. Viknes 930.

3 båter fra det kjente Amerikansk båtmerke SeaRay kommer i år til Sørlandets Båtmesse. Forhandleren stiller ut Sea Ray 355 Sundancer og Sea Ray 185 Sport Europe som begge er 2012 nyheter.

Les mer om båtmessen og programmet for pinsehelgen her.