Ny Saga 320 SunTop sjøsatt på Selje!

I nydelig solskinn testkjørte og fotograferte Saga Boats sitt nyeste familienmedlem, Saga 320 SunTop. Etter intenst utviklingsarbeid begynner de nye SAGA’ene å bli klar for produksjon.

Først ut er de med 320 SunTop, som vi presentere i dagens bildeserie. Sølve D. Refsnes hos Saga Boats AS, forteller til Båtsans at også neste båt er like om hjørne. Vi driver i disse dager å teste nyheten SAGA 365, forteller han.

320 SunTop blir en ideell familiebåt for alle aldersgrupper, sosial og innholdsrik. Båten er helnorsk produsert og er utstyrt med 4+2 sengeplasser, 3 seter i fartsretning, stor sosial sittegruppe som kan gjøres om til solseng, pantry med alt man trenger, pluss bad med toalett.

Båten har fått nye fine farger som er trenden hos de fleste produsenter i dag. Med SunTop blir effekten ”åpen båt” fullstendig når man åpner kalesjen, den er også meget enkel å lukke fort om nødvendig, da luken er elektrisk.

Testbåten var utstyrt med Volvo Penta D4 260 hk og farten var da 22 knop, ifølge Refsnes. Andre motoralternativene er D4, fra 225 – 300 hk. Flere av båtene er allerede solgt og levert til Sveits som har vært deres største eksportmarked så langt i år.

Prisen på standard båt er fra kr. 1.550.000,- som langt ifra er noe avskrekkende pris.

Les mer og se flere bilder hos Sagaboats.