Slaget om England fortsetter – Sunseeker Portofino 40!

Sunseeker viser at slaget om England langt fra er over og med Portofin 40 returnerer også Sunseeker, etter noen års fravær, til markedet rundt 40 fot.

Portofino 40 (42ft) er et resultat av lang og intens studie av markedet, hvor konkurransen er meget høy. I følge siste nytt fra verftet mener de å ha kommet opp med, en ledende ”all-rounder”.

Portefino 40 har premiere i sommer og er ned til den minste millimeter en ekte Sunseeker. Planløsningen er også her 2 kabins løsning med sengeplasser 4+1. Pantry nede under dekk samt u-salong. Toalett med bad/dusjrom med to dørs løsning. En med direkte inngang til masterkabin i front.

Planløsning i cockpit er noe annerledes en sine Engelske ”søstre”, Portefino 40 har fire sitteplasser i fartsretning. To på hver side og videre er her Wetbar og stor u-salong samt en solseng. Soltaket er elektrisk styrt. Badeplattformen kan leveres med haudraulisk styring for hev og senk funksjon, om ønskelig.

Sunseeker foretrekker hekkaggregat foran pod, men gir mulighet til joystick styring med ”ankrings” og manøvrerings kontroll. Farten er lovet nær 34 knop.

For mer info og tekninske spesifikasjoner kontakt Sunseeker.