Ny revolusjonerende Azimut 55S!

Italienske Azimut viser muskler med sitt helt nye design konsept. Karbon fiber i skroget, under dekk og i ”garasjen”, samt Karbon-glasert sandwich i hele overbygget.

Med 3 x Volvo D6 435 mHP (320 kw) og IPS fremdrift går den 56,8 fots store yachten i hele 36 knop og har en marsjfart på 31 knop. Motorene står helt akter, som igjen gir et bedre boareal.

Yachten er ny fra ”topp til tå”. Bland annet er det nytt vindusdesign i skroget og overbygget. I hekken er det et helt nytt konsept for garasjedørene, som gir mulighet til å sette inn en 2,85 m lang gummibåt. Døren åpnes og blir til en 2 meter bred teakbelagt badeplattform.

Cockpit og hovedsalongen er integrert og koblet sammen med en 7m lang sofa. Dører som kan åpnes fullstendig ut til akterdekket. Hardtop med krystall innsats, sitteområde og separat solseng i baugen. Baugdesignen er også helt ny, innsatt med rustfritt stål og karbon skjold.

Under dekk er de blant de beste på layout. Hele 3 kabiner, med masterkabinen i senter av båten, en vipkabin med ”Queen size” seng og en med enkeltsenger. Der er også mannskapslugar i baugen med en enkeltseng.
Ved valg av karbon får man en lettere båt som igjen gir lavere driftskostnader.

Azimut ser frem til, når de skal presentere yachten, i september 2012. Det gjør vi også…

Tekniske spesifikasjoner se Azimut