70% av salget går til Vestlandet av Sørlandssjekta, Agder 840!

For under en million får du alt du trenger i en båt, som fint rommer en familie på 4 eller 6. Ekte norsk håndverk, forteller båtbygger Rune Tveit, til Båtsans.

Vi tar turen ombord for å gjøre oss mer kjent med den 28 fots plastsjekta. Det står en 150 hk Volvo Penta i båten og da går den 21 knop. En meget innholdsrik cockpit med salong, med god plass til å servere 6-8 personer, tre sitteplasser i førerretning. En på babord og to på styrbord side.  Babord stol kan brettes sammen og da ”tryller” man frem en fullgod pantry. Her har du alt en trenger for å lage den beste mat. Ingen gass, alt er batteri og all elektronikk er topp moderne, med Wallas Safeflame m/ceramic topp og el. vannpumpe. All innredning er i lakkert kirsebær/teak, med en salong i baugen som kan gjøres om til dobbelseng. Flott bad med toalett og baderommet tåler fint vann på veggene. Akterlugaren gir rom for dobbelseng og solseng for fine dager på toppen av akterkabinen.

Alt i alt er dette en flott familiebåt. Bedre kvalitet og finish får man ikke, ifølge Rune Tveit, som mener det er viktig å handle Norsk. Spesielt med tanke på service, vi er på plass og hjelper raskt, noe du vil oppleve som veldig viktig når du er på ferie, mener Tveit. En annen ting med Agder 840 er sjøegenskapene samt ingen motorstøy. Vi bruker også norske produsenter som Helly Hansen. Alle kalesjene våre er fra dem.

Ellers har den tradisjonsrike båtbyggeren fra Arendal et lite hjertesukk til myndighetene, slik at vilkårene kan bli litt bedre for Norske Båtbyggere. HK avgiften må kuttes, det er en fullstendig unødvendig avgift og uten den vil vi kunne konkurrere mye bedre med våre utenlandske konkurrenter. En annen ting er 5 års garantien på bruktbåt, den gjør det helt umulig for oss å selge bruktbåt, avslutter Tveit, som er utdannet møbelsnekker og båtbygger.

For å lese mer om båten gå til Agder Båtbyggeri.