2012-06-12-f7316b74e796f6e5996f06bf87f80b2c257a424c Arkivbilde, Mr. Lorenzo Selva var en betyndningsfull mann for bl.a. Europeisk båtindustri

Internasjonal båtindustri sørger over tapet av Mr. Lorenzo Selva.

Tidligere president i ICOMIA, visepresident i Italiensk Marine Industry Association og administrerende direktør i Selva Marine, døde i de tidlige timer mandag 11. juni 2012.

Det var med dyp sorg og beklagelse at ICOMIA rapporterer at etter flere års krevende slit med kreft, døde Mr. Lorenzo Selva. Han var tidligere president i ICOMIA og visepresident i italiensk Marine Industry Association, UCINA. Mr. Lorenzo Selva var administrerende direktør i Selva Marine.

Frydebø Båtsenter, som er Norsk importør av Selva Motor, forteller til Båtsans at de var imponert over engasjementet til Mr. Lorenzo. De møtte ham tidligere under et forhandlermøte og forteller at han var et fyrverkeri av en person, selv om han var syk.

ICOMIA forteller at Mr. Selva var en god kollega og kjære venn av ICOMIA, han ble medlem av komiteen i 2003 og fungerte som president fra 2010 - 2012. Han var også var styremedlem i mange år UCINA og en vellykket forretningsmann.

Mr Selva fulgt i sin fars fotspor, ikke bare ved å ta over familiebedriften, men han ble også en konkurrent i profesjonell powerboatracing. Denne lidenskapen for racing og offshorebåtløp hadde hele Selva familien. Lorenzo - ble europamester i 1981 og 1983

Mr. Selva og hans bror Maurizio Selva, ledet sammen Europas siste gjenværende utenbords motorproduksjoner.

Alle i bransjen er imponert over hans ukuelige humor og hans evne til å være positiv selv under sine mørkeste dager da han kjempet mot sin sykdom.

ICOMIA - the International Council of Marine Industry Associations 
(representerer hele 34 land inklusiv Norge)