2012-06-14-8d72728067a91cfed5155db631412d638f0ddb58 Richard Hansen med en av utstillingsbåtene, Paragon 31

Ny båtbutikk i Bergen!

Med de kjente merkene Nimbus, Storebro og Paragon er Richard Hansen fra Aker Yacht’s leid inn for å drifte butikken på Vestlandet.

Lokaliteten er Dolviken og nærmeste nabo er Bergen Marine. Offisiell åpning var fredag 8. juni og i følge Hansen, har mottakelsen vært god. Den innendørs utstillingen har plass til to båter, men vi har opsjon på å utvide lokalene om ønskelig. Vi har båtplasser på bryggene og jeg venter flere båter opp fra Stavanger etter hvert. 

Det er Nimbus Boat AB i samarbeid med Nimbus Stavanger (Hanabryggene), som har valgt å satse stort i Bergen. Vi har en god kundegruppe i Bergensområdet og de har allerede begynt å stikke innom, smiler Hansen fornøyd. Nye nysgjerrige kunder har også vært innom, forståelig nok, med merker som Nimbus, Storebro og Paragon. Nyheten Paragon har fått mye oppmerksomhet og bygges på det velkjente Svenske verftet Storebro. 

Richard Hansen er for de fleste mest kjent fra firmaet Aker Yachts, som blant annet har Røkke på kundelisten sin, de fleste har sett Finn annonsen med Yachten tilsalgs. Båtformidling samt båtutleie er feltet Hansen har sin erfaring fra og han synes det er spennende å få være med på å bygge opp en ny butikk i Bergen.

Siste helg i juni blir det åpent hus, sammen med Bergen Marine og da satser jeg på å ha et godt utvalg av båter til nye og gamle kunder.