Kle deg med Bølger i sommer!

Bølger er et nytt norsk klesmerke som skal være et friskt pust i motebransjen. Bølger fokuserer på ganske lange men smale fasonger.

Flott at Båtsans liker Bølger kolleksjonen vår, vi er veldig stolt av hva vi har klart å få til her, forteller Charlotte Hartvigsen, markedssjef hos Next Sport.

Designeren Ivar er fra Søgne, her på Sørlandet. Han er egentlig en grunder av en motebutikk her i Kristiansand som heter Image. Etter å ha drevet denne butikken vellykket i mange år, kom inspirasjonen til egen kolleksjon – og da Bølger.  Gjennom oss får han da mulighet til å produsere det, samt hjelp fra våre designere på noen detaljer, forteller Hartvigsen. 

Man kan lese mer om hvordan den unge designeren fikk ideen til navnet, på Bolger.no eller på bloggen http://blogg.bolger.no/om-bolger/

Next Sport har også et eget klesmerket, Twentyfour, med en Maritim line som heter MAINE. Her er det både seilerjakker, pique og bukser. Denne skal også utvides veldig for neste vår.

Tips til klesstil i sommer er herved gitt og som Ivar ville sagt det; alt går i bølger, livet, venner, familie, kjærlighet og ikke minst moten.

Vi ønsker den unge norske Designeren lykke til og oppfordrer herved til en damekolleksjon.