Champagne båten Spirit 31 Open, fra Rodman!

Er du i middelhavet i sommer, hvor som helst på åpent hav, mellom Ibiza og Formentera. Da kan du ringe, ikke Pizza budet, men Champagne budet på tlf nr.626 955 646.

I sommeren lanserer Veuve Clicquot, mer kjent som Gul Enke, sin Veuve Clicquot Concierge Service. Den første ”shipside” tjenesten i verden. For å få gleden av en flaske Gul Enke hvor som helst på det åpne hav, mellom Ibiza og Formentera, har de sammen med Rodman gjort det like enkelt som å bestille pizza hjem.

For å oppnå gleden av ”litt” luksus, oppgir du grader og minutter på GPS- posisjonen din og ringer telefonnummeret, 626 955 646. Shuttlebåten, en gul Rodman Spirit 31, vil da være på sin vei for å levere deg dine flasker med Veuve Clicquot champagne. De sprudlende dråpene vil bli brakt til fartøyet med den perfekte temperatur, enten du har valgt, Veuve Clicquot Yellow Label, Veuve Clicquot Rosé, eller den utsøkt La Grande Dame.

År etter år, med sin karakteristiske sjarm, har øyene Ibiza og Formentera gjort dem til perfekte destinasjoner for å nyte sommersesongen. Mye takket være de flotte krystallklare sandstrendene og de mange skjulte viker, samt flotte solnedganger.

For å nyte disse nydelige omgivelsene, som aldri før, har den mest vågale og nyskapende champagne produsenten, inngått en allianse med Rodman Gruppen. Tjenesten blir tilgjengelig fr 1.juli til 31. august.

Gul champagne-enke
Nicole Barbe het hun, enkefruen som gav navnet til nåtidens mest berømte champagne, Veuve Clicquot. Den Gule Enka var et kraftverk av en forretningskvinne.

Rodman Gruppen
-et ledende spansk konsern i yacht konstruksjon, fremstår for sin allsidighet og produksjonskapasitet. Deres opprinnelse går tilbake til 1974, da Mr. Manuel Rodríguez, grunnla Rodman Construcciones Navales eIndustriales.

Gjennom mer enn 40 års historie, har selskapet visst hvordan de kan tilpasse seg.
Den nye Rodman SPIRIT serien, er designet i fellesskap med Rodman teknisk team og den prestisjetunge designeren Fulvio de Simoni. En helt ny linje av båter, inkludert Rodman Spirit 31 Open, som i denne spesielle anledningen blir kledd i "Gul Enke" stil for sin Clicquot Concierge Service.


NB:
Veuve Clicquot Concierge Service, Tuesday to Sunday (no service Monday) in July and August,
between the islands of Ibiza and Formentera. To place your order: 626 955 646

Kilde: Rodman

(Prisen for en falske Gul Enke på det åpne hav, sier historien ingen ting om)