2012-06-29-1e96decd5861c1e03f5ccd35ab1ab65112fe36ef Konserten med "Vinni" (Øyvind Sauvik) er utsolgt (Foto: Lars Kristian Nerbø)

Kystkultur på sitt beste!

Skudefestivalen er Norges største kulturmønstring med båter i alle kategorier, trebåter, veteranbåter, lystbåter, småbåter og seilskuter og festivalen samler ca. 35 000 besøkende og ca. 600 båter.

Skudefestivalen arrangeres den første helgen i juli. Den første ble arrangert i 1994 og det er Lions Skudeneshavn, Karmøy Råseglarlag og Skudeneshavn Båtforening som står som arrangør. Festivalen er blitt en av Norges største kystkulturfestivaler. Mange av deres samarbeidspartnere har vært med dem i alle år, nye har kommet til slik at de i dag har 104 smarbeidspartnere.

De har et spennende program for alle dagene og hele Norges Vinni kommer til Karmøy på lørdag. Skudefestivalens publikum får høre sangene fra » Hver gang vi møtes» i tillegg til de beste fra «Paperboys» når Vinni står på scenen med bandet «Vagabonds».

Øyvind «Vinni» Sauvik ble kjent over natten da han som rapper i Paperboys fikk suksess med sommerhitten «Barcelona». Vinteren 2012 opplevde artisten igjen suksess gjennom et TV-program. I «Hver gang vi møtes» på TV 2 fikk blant annet hans versjon av Halvdan Sivertsens klassiker «Sommerfuggel i vinternatt» stor oppmerksomhet. Vinnis versjon av låta ble en stor salgssuksess på hitlistene og videoen fikk over natten over en million videovisninger på nettstedet YouTube.
 

Se mer bilder fra den nydelige havnen på Båtsans Havner