En ”minimalistisk” Trawler fra Beneteau!

Nye Beneteau 50 får litt retropreg, en designstil mange båtprodusenter heller mot. Spennende og utfordrende.

Denne gang er det den Franske storprodusenten Beneteau som lanserer deres siste nye 50 fots Trawler. Moderne design, samt tilpasset for motoralternativer som IPS, er dette en ny utvikling innen trawler segmentet for verftet. Beneteau motorboat design office, har brukt arkitekt Michel Joubert og designer Pierre Frutschi i prosjektet.

Båten passer meget godt til langdistanseturer og gjestene ombord vil sette stor pris på modulariteten i båten. En sittegruppe plassert ved førersetene, gjør til, at flere kan være sammen med ”kapteinen” under fart. Stor pantry er plassert bak førerposisjonen og mellom salongen som går ut mot alterdekket.

Badeplattformen kan bestilles haudraulisk, som gir mulighet til å heve/senke en gummibåt lett ut i sjøen. Flybridgen er innholdsrik med plass til mange gjester, samt wetbar for enkel servering.

3 doble lugarer, to meget store og en som kan være valgfri. Da velger man mellom dobbelkøye eller enkelkøye, med innredning som kontor. Totalt sett har båten 8m2 lagringsplass.

Beneteau presenterer båten for første gang på båtmessen i Cannes, kommende høst, ifølge pressemelding.