Bavaria lanserer nyheten VIRTESS 420 Coupé!

Etter lanseringen av Bavaria VIRTESS 420 Fly, er en annen luksus modellinje nå i gang fra Bavaria motorboats.

BAVARIA arbeider med å utvide sin posisjon med den nye VIRTESS 420 Coupé. Innovative funksjoner som panorama soltak, komfortabel solseng på takområdet og en indre design med mye naturlig lys. Møbler av høy kvalitet gir luksus og førsteklasses komfort, melder verftet som lanserer båten på båtmessen i Cannes.

BAVARIA har igjen samarbeidet med de italienske designere TOO design, for å skape en innovativ og stilig hardtop/cupe båt. De sjenerøse oppholdsområder og dekk layouten, gir full komfort for alle ombord.

Stort panorama soltak

På VIRTESS 420 Coupé er det trapp-tilgang til øvre dekk, som er spesialdesignet for å gi et perfekt område for å slappe av, med en 360 graders utsikt. Et annet høydepunkt er det store panorama soltaket, som når det er åpnet, gjør at styrmannen kan se over frontruten og få vind i ansiktet.

På hekken er det ekstra sitteplass og en stor spisestue, med plass til lette lunsjer eller middag med inviterte gjester. Enkel tilgang til sjøen er tatt hånd om av den hydraulisk badeplattform med integrert badestige.

Romslig og velgjort
Salongen har brede skyvedører i glass som gir et optimalt design. Glassdøren kan åpnes fullt ut, for å skape maksimal plass, eller kan lukkes for privatliv. Inne i den lyse og åpne salongen, er det hjørne sitteplass og et justerbart salongbord. Bysse er utstyrt med mikrobølgeovn, espressomaskin, kjøleskap, designer vask og store diskflater. I tillegg er det skuffer og hengslede dører som gir rikelig med ekstra lagringsplass ombord.

Mer detaljer om båten vil følge fra verftet nå man nærmer seg premieren.