Rupert har levert en 50-fots RIB!

Svenske Rupert Marine har levert en 50-fots RIB som hjelpefartøy (Tender) til S/Y Indio, en 100-fots stor seilyacht.

Den 50 fots tenderen med navnet ”Indi Jones" er basert på Rupert’s sin 50 fots styrehus modell, men akterdekket er utvidet og tilpasset kundens spesifikasjoner. Innvendig og utvendig holder båten yacht standard, fortelles det fra verftet. Båten er malt med Awlgrip og har en fargematchet til moderskipet S / Y Indio.

"Indi Jones" er utstyrt med et avansert navigasjonssystem, aircondition, vann, ismaskin og alle fasiliteter som trengs for en yachttender i denne klassen. For å bistå moderskipet er det også integrert drivstoffoverføringsstasjon akter på plattformen. Det store akterdekket kan lett gjøres om til en stor solseng.

Motorer er 2x MAN 800 hk som er koblet til Rolls Royce / KaMeAa sitt vannjet system. Båten har en fart på 45-49 knop. Det nye styresystemet ROCCS, fra Rolls Royce / Kamewa, gjør manøvrering svært enkelt og trimplanet er integrert i rattet.

Akkurat nå er "Indi Jones" på vei til Newport, Rhode Island for å hjelpe "Indio" i Regattaen The Newport Bucket Regatta som starter i august.