2012-07-24-cb8a44cffceef126e2f8865feeb6c1edc1be2a12 Vestlandsbryggen auksjoneres siste dag av trebåtfestivalen. Foto av Festivalleder Odd Sverre Aasbø, lite bilde

Trebåtfestivalen gir flott gave til Redningsselskapet!

Under årets store trebåtfest i Risør vil festivalen i samarbeid med Vestlandsbryggen slå et slag for Redningsselskapet.

For på avslutningsshowet på søndagen blir det avholdt en maritim auksjon der en nybygd flytebrygge til en verdi av kr 19 000,- blir auksjonert bort til inntekt for Redningsselskapet.
 
Festivalleder Odd Sverre Aasbø er strålende fornøyd med å på denne måten kunne bidra til Redningsselskapet. Gjennom alle år har Redningsselskapet vært en viktig samarbeidspartner for trebåtfestivalen, og for alle andre som ferdes i det våte element. De stiller opp for når folk har behov, så da er det veldig hyggelig å stille opp for dem når vi får muligheten, sier han.
 
Det var Vestlandsbryggen som tok dette initiativet, forteller festivallederen. Vestlandsbryggen skal delta på festivalen og vil i løpet av festivaldagene bygge en ny flytebrygge på standen sin. Dette er en landstedsbrygge på 2x5 meter, komplett med hel stålramme som er galvanisert, 6 flytepongtonger, som er fylt med flyteskum, og har en samlet oppdrift på 1900 kg. Bryggen er utstyrt med både krabbeluke og 6 krysspullerter.
 
Det var daglig leder for Vestlandsbryggen Eilef Harbitz Rasmussen, kom på denne ideen at festivalen skulle få bryggen, slik at den kunne auksjoneres ut til et godt formål. Og hva er vel mer naturlig for oss enn å velge Redningsselskapet? spør festivallederen.
 
Så da gjenstår det bare å håpe at noen har behov for en slik flott brygge. Bryggen er topp kvalitet, og pengene går til et godt formål, avslutter Aasbø.