Andre generasjons Princess V62!

Princess V62 lanseres under den flytende båtmessen i Southampton, den 44. båtmessen varer fra 14 - 23 september.

Ansiktsløftingen består i, blant annet litt kosmetisk på utsiden, samt en del endringer inne. På utsidene er de store midtskips skrogvinduene blitt vinklet slik at sportsyacht preget blir tydeligere. V62 har også fått en ny miljøvennlig høyglans finish i skroget.

Akterdelen av cockpit er blitt forlenget, dermed får man mye større plass til å samle flere gjester. Her er også et sjenerøst teakspisebord med mange sitteplasser rundt. Princess V62 har lyse farger innvendig og kvalitet er i følge verftet av det ypperste. På hoveddekket er nok en god salong med panorama vinduer, samt en enorm takluke. Begge salongene glir fint sammen og man får en stor felles samlingsplass. Det er også mulighet til å lukke av til den fremste salongen og førerposisjonen, med de store glasskyvedørene.

Under dekk er en mer privat salong med spiseplass og på motsatt side er pantryen, den inneholder blant annet et kombinert kjøleskap/frys i full størrelse. Alle gjestene ombord blir tatt vel vare på i de tre delikate kabinene. Eierskabin er luksuriøs og blir godt utnyttet i hele skrogets bredde midtskips.

Med denne oppgraderinge mener verftet å styrke sin posisjon på sportsyacht markedet.