Forhåndsvisning fra Azimut Benetti Group!

Azimut Bennetti Group lanserer sine planer for en ny båtsesong i høst. På båtmessen i Cannes stiller de ut hele 22 båter og 3 av dem er verdenspremierer.

Den første premieren er nyheten i S kolleksjonen til Azimut Yachts. Den nye 55S skal ifølge verftet revolusjonere i konseptet for sportsyachter. Den tilbyr en ”open space” filosofi som lar hele 12 gjester underholdes i salongen og cockpiten. Båten utstyres med 3 motorer (Volvo IPS med POD framdrift) og båten er laget i carbon. Les Båtsans artikkel om båten her.

Store forventniger følger også til den nye Magellano 43. En moderne klassisk trawler. En virkelig iøynefallende ytre design, med et interiør som tilfredsstiller nåtiden. Magellano forsikrer om myk seiling i all mulig sjø. Magellano 43 vil også tilbys som hardtop versjon, veltilpasset til innsjø- og kanalbruk. Magellano har 3 kabiner.

Den siste verdenspremieren er i MegaYacht klassen, Benetti Classic Supréme 132’. Den nye modellen er 40 meter med Italiensk teknologi og stil. Yachten er beregnet på 10 gjester og et mannskap på 7. Totalt har båten 4 dekk og all tenkelig luksus.

Blant utstillingen deres i Cannes vil også ”Diamonds Are Forever”, en 60-meter Benetti megayacht, være representert. Det er den største yachten noen gang presentert, i båtshowets 33 årige historie.