Med Islandsk sjarm på Mobryggja!

Lengst inne i Osterfjorden i Modalen ligger den nydelige gjestebryggen, omkranset av små bryggehus og en hvit sandstrand.

To lange fjorder, Osterfjorden og Romarheimsfjorden i Nordhordland, må passerest før man er fremme, men da blir man tatt godt i mot hos det Islandske vertskap.   Vi møter Ösp Egilstottir, som hjelper sine foreldre, som i dag driver Mobryggja. Egilsdottir, forteller at det går veldig bra, litt lite båter i dag, men så snart solen titter frem kommer de inn fjorden. Mobryggja Sjø og fritid har i tillegg 18 leiligheter fra 20 til 60 m2, som i øyeblikket er full booket.

Nydelig natur med mange turstier opp til stølsheimen, fiske i Modalselven, som er en god sjøørretelv, eller besøke Bryggeslottet for regnværsdager.  Bryggeslottet har innendørs svømmebasseng, sauna, idrettshall, bowlingbanen med mer.

Frokost lunsj eller middag, kan inntas på Mobryggja. Her er nydelig mat, med lokale råvarer. Fiskesuppen smakte godt og Egilsdattir viste oss all den vakre kunsten de hadde på veggene. Her var egen kunst fra Island, samt salgsutstilling fra Islandske kunstnere.  I dag hang kunstner Kristján Fredriksson sin fotoserie ”Around & Above the 66° - Visions of the Artic” på veggene.

Events i august på Mobryggja er IsKultur dagene 17.- 19. august: Da spiller også Hjálmar- en av den flotteste og mest berømte gruppen i dag på Island, de spiller Reggae-rock som ingen andre.

Gjestebryggen har 72 gjesteplasser og det meste av fasiliteter og ønsker man flott natur og et aktivt friluftsliv kan du trygt ta turen inn.

Les mer på Båtsans havner