”Diamonds Are Forever” til Cannes!

”Diamonds Are Forever”, en 61-meter Benetti megayacht. Det er den lengste yachten noen gang presentert, i båtshowets 35. årige historie.

Benetti FB253 61 er det offisielle navnet på prosjektet, men eieren Mr.John Staluppi, en erfaren yacht eier, er stor fan av ”James Bond” og filmen Diamonds are Forever. Derav navnet på Yachten.

Diamonds are Forever er bygget til punkt å prikke etter eiers spesifikasjoner.  De har hatt et tett samarbeid om konseptet og planløsningen innvendig. Den utvendige designen har de elegante Italienske linjene fra Benetti.

Ombord møter man eiers ønsker og valg for seg selv og sine gjester, samtidig som yachten skal kunne brukes i charter. Valgene for lugarene, styrhuset og salongene gjør at Diamonds are Forever er helt i sin egen klasse. Et eget toppdekk over flybridgen gir panorama utsikt, 12m over sjølinjen.
 
Bekvemmeligheter for 12 gjester i 6 lugarer. 2 master kabiner som ligger i front på toppdekk, med en 180° sjø utsikt., samt 4 gjeste kabiner. Heis til alle dekk, sky lounge og hoveddekket er utstyrt med eget treningsrom, relaxrom og skjønnhetssalong.. Akter er det også plass for at et helikopter skal enkelt kunne lande/lette.
 
Møbler og dekor er utørt av det Engelske interiørfirmaet ved Evan K. Marshall/Usonia V, som har hatt samme oppdrag mange ganger for ekteparet Mr. and Mrs. Staluppi. Ellers er det brukt fin Italiensk marmor og onyks. Madrona tekstiler, tre, gull, perler og krystall.
 
Benetti Diamonds are Forever har en maks hastighet på 16 knop og har en range på 4800 nautiske mil i 12 knop, melder verftet.