NY BAVARIA VISION 42

Bavaria presenterer sin andre modell i VISION serien. Seilbåten får mange av de samme innovasjoner som sin storesøster.

VISION 46 har blitt godt mottatt ifølge Bavaria, som nå gir en liten urpremiere på modell nr to i serien, VISION 42.  Den lanseres på båtmessen ”Festival de la Plaisance de Cannes”, i september. Bavaria forteller at de er glad for å kunne frigi tekniske detaljer og prisinformasjon for 42-foteren i forveien.

VISION 42 skiller seg ut på grunn av sin unike, innovative stil og sin elegante ytre design, forteller verftet. På dekk er det en rekke ergonomiske komfort funksjoner for både skipper og mannskap: kontroll, docking og vinsj anordninger, er innen rekkevidde for lettere manøvrering. Under dekk, en sjenerøs sittegruppe med ekstra komfort. To komfortable kabiner samt smarte interiør løsninger, gjør Vision 42 til en luksus cruiser. Møbler er av høy kvalitet og funksjonelle, samt det kan sove opptil seks personer i seilbåten.

VISION linje fra Bavaria er deres nye luksus serie. Linjene og løsningene er basert på Bavaria eieres oppfatning av sin egen ”drømme” båt. Nye funksjoner som, Bavaria Dock og trim kontroll, sikrer enkel håndtering, enten man seiler alene eller med flere ombord.
Prisen ligger på rundt en million ut fra verft, eks avgifter.

Tekniske data
Total lengde 12,80 m
Lengde i vannlinjen 11,40m
Bredde 4.05m
Dybde standard kjøl 2,07 m
Vekt (ca.) 9,800 kg
Ballast (ca.) 2,450 kg
Motor, Volvo-Penta Saildrive D2-40
Drivstofftank (ca.) 210 l
Vanntank, standard version (ca.) 210 l