2012-08-27-6127226e66c67a373acefc988b1e2750b814a9b1 3 generasjon skrog fra TerhiTec, Silver Fox 485 DC og BR, BR modellen har flest sitteplasser bak vindskjermen

Ny Silver Fox 485 BR og DC!

Under Helsingfors flytende båtmesse i helgen som var, lanserte TerhiTec Oy to båtnyheter. Nye Silver Fox485 2013 serien, er i båtklassen under 5 meter og får navnet Fox DC og Fox BR.

Det blir Kellox som kan distribuere båtene, etter at samarbeidet mellom Silver og Brunswick ble avsluttet i sommer. TerhiTec har valgt å gå til sin mange årlige samarbeidspartner AS Kellox med Silver agenturet. Dette er to parter som kjenner hverandres strategier og arbeidsform svært godt. Det var derfor et naturlig valg for oss, sier Christopher Sjöblom eksport ansvarlig for alle TerhiTec’s båtmerker. Det er heller ingen hemmelighet at TerhiTec jobber svært tett med Honda importøren i Finland, noe som gjør at kundene får det optimale av båt- og motorpakke. Silverbåtene blir pre-rigget for Honda, men AS Kellox sier at de samtidig skal ta hensyn til de forhandlere som trenger båter uten pre-rigging. Det viktigste for oss er at vi får markedets beste aluminiumsbåt ut til flest mulig kunder i Norge, så får vi ta jobben med å hjelpe kundene til å ta det rette valget for utenbordsmotor.

”AS Kellox har gjennom mange år hatt fokus på småbåter i det norske markedet, og er blant de største leverandørene i dette segmentet. AS Kellox har som kjent lang erfaring og bred kunnskap med polyetylen-, ABS-, gummi- og glassfiber båter. Silver båtene som kombinerer to svært stabile og relativt vedlikeholdsfrie materialer er noe helt nytt for oss. De vedlikeholdsfrie og stabile aluminiums skrogene i kombinasjon med de renslige og delikate innredningene i glassfiber gjør Silver til en svært unik og positiv opplevelse. Jeg fikk gleden av å prøvekjøre disse kjøreglade båtene i Finland for 2 år siden og har hatt en fasinasjon for den kjøregleden og funksjonaliteten som de leverer til aktive og ivrige båtbruker.

Det har siden den gang vært et sterkt ønske for oss å få Silver inn i vår produktportefølje”, sier markedssjef hos Kellox Olaf Olstad. Vi vet med sikkerhet at dette er markedets beste aluminiums båt. Vi skal montere opp 3 forskjellige modeller med Honda motorer fra 50 -150 hk, slik at kunder, journalister og lekne ansatte skal få den samme herlige opplevelsen… Silver’s kjøreglade og meget stillegående skrog er noe som ingen andre kan levere. Forteller Kellox i sin pressemelding i august.

Vi har hatt et godt samarbeid med Brunswick, men våre strategier er forskjellige. Vårt mange årlige samarbeid med Kellox for Terhi og Sea Star gir oss trygghet på at distribusjonen vil bli vel ivaretatt. Kellox har de rette evner og erfaring til å fremmeSilver i markedet i Norge. Vi ser frem til et fruktbart samarbeid. Silver er de originale AluFibre ® båtene, sier en tydelig fornøyd Christopher Sjöblom, eksport direktør i TerhiTec. Modellspekteret til Silver er mangfoldig og kan imøtekomme mange båtkunders ønsker og behov.

Mer info leses hos TerhiTec