Nydesignet Hanse 345!

Dette er etterfølgeren til Hanse 355. Hanse sier selv at hun er en rask cruising yacht, full av innovative nye ideer.

For bare noen få uker siden presenterte Hanse de første detaljene om den nye Hanse 575. Nå har verftet forberedt en annen svært spesiell overraskelse for starten av den europeiske messen sesongen.
Ifølge verftet er alle egenskapene du kan forvente av Hanse ikke bare perfekt kombinert, men forbedret ytterligere.

Den nye Hanse seilyacht vil også gjøre sin verdenspremiere på HISWA båtmesse fra 4 til 9 september i Amsterdam.

Utvendig design
Sammenlignet med Hanse 355, er skroglengden og bredden på 345 noe mindre, men lengden på vannlinjen er tilnærmet den samme og den samlede vekt er lettere. Dette betyr at den har en potensiell toppfart som sin forgjenger. Skroget og overbygg trengte å bli redesignet for å optimalisere plass på og under dekk. Den nye utvendige design, litt hevet fribord og bredere skrog på hekken, var perfekt for å skape et betydelig økt boareal:
Cockpit er svært romslige, med et solid bord og takket være den doble styresystemet, er det lett å gå ut på den brede badeplattformen. 345 viser her frem Hanse’s ”Easy Sailing” konsept på sitt beste. Hanse 345 er definitivt egnet for singlehanded seiling, forteller verftet.

Innvendig design
Den nye skrogdesignen var avgjørende for utformingen av interiøret. Måten Hanse 345 er lagt ut på, gjør det mulig å imøtekomme svært romslige doble akterkabiner (ekstrautstyr). Man kan velge standard med to doble kabiner, en akter og en i baug. Byssen og salongen er også romslig, samt praktisk.