2012-09-03-f7e6e25a12f87767620b7b3fb935281c100039b4 Elektrisk Twin Cabriolet tak konverterer båten fra lukket styrhusbåt til åpen sommerbåt ved hjelp av et tastetrykk.

Askeladden ”Cabriolet”, nyhet på ”Båter i Sjøen”

Askeladden P80 Weekend med Elektrisk Twin Cabriolet tak, gir åpen/lukket båt på sekunder.

Pressemelding:
Askeladden har en tradisjon som innovatør i båtmarkedet. Nå lanseres en genial takløsning som forventes å bli en ny trend for styrhusbåter! Nok en trendsettende nyhet fra Askeladden.

Klimaet i Norden, kombinert med endringer i bruksmønster, har ført til at fokus har dreid bort fra tradisjonelle, åpne båter og over mot lukkete styrehusbåter!

Trenden forsterker seg ytterligere etter hvert som forbrukerne får øynene opp for hvilke fortrinn denne båttypen har når man ferdes på sjøen under varierende værforhold. Lukkete styrehusbåter gir også helt andre muligheter for helårsbruk.

Samtidig er det et faktum at en innelukket styrhusbåt fratar brukerne noe av den fantastiske opplevelsen det er å være på sjøen i åpen båt på en god sommerdag.

Askeladden P80 Weekend med Elektrisk Twin Cabriolet tak tilbyr det beste fra to verdener i en og samme båt.

Elektrisk Twin Cabriolet tak konverterer båten fra lukket styrhusbåt til åpen sommerbåt ved hjelp av et tastetrykk. Taket består av 2 seksjoner som kan åpnes uavhengig av hverandre. Man kan velge å åpne taket forut eller akterut hver for seg - eller å åpne begge samtidig og gjøre båten fullstendig om til en ”Cabriolet”.

Som tilleggsutstyr leveres kalesjevegger akter som dobler lukket oppholdsrom i båten.

Til fremre cabriolet tak leveres også en avtagbar hardtopp i glassfiber slik at man kan oppleve lyset og samtidig sitte tørt og varmt på en kjølig vinterdag.