Båtsans følger ”Båter i Sjøen”!

I dag braker det løs for Nordens Største båtmesse ” Båter i sjøen”. Arrangøren Norboat har igjen mye å by på, ikke minst mange ”Vestlendinger”. Vi fikk følge Clipper de mange nautiske mil til ”messa”.

Flere forhandlere og produsenter fra Vest, kaster loss og seiler de mange nautiske mil rundt kysten, for å presentere sine produkter på båtmessen.  Andre kommer langs veien. Men fellestrekk er evig optimisme, at nå er vi i gang.   Det er ikke rent få nyheter innen båt og båtutstyr vi i Vest har å by på.

Båtene kommer ikke til Sandvika av seg selv og vi har fått være med på turen til Oslo fra Stavanger med familien Børvik.W-Yacht, importør av Clipper har sendt sin faste ”Skipper” Tom Roger Børvik med familie, langs kysten for å vise frem Clipper 36. Kombinert med litt tur blir dette veldig kjekt, men ikke alle Vestlendingene har hatt en like grei tur, rundt kysten. De som gikk noen dager senere fikk en langt tøffere reise. Uansett er det verd å merke seg at mange av båtene på årets messe har vist seg som gode sjøbåter på tur til messen. Vi håper publikum kommer for å besøker og ”kjøpe” de flotte nyhetene.

Båtsans ser frem til å presentere stemning og nyheter fra messen i dagene som kommer, så følg med.