2012-09-10-b55aaadf0108732dc498d5d9d78c780e66f94438 Daglig leder, Pål Herholdt hos Herholdt Andersen AS var godt fornøyd, etter to dager var tre båter solgt. 2 stykk av nyheten Buster Super Magnum.

Oppgang i besøket og godt salg på Båter i sjøen!

Båter i sjøen stengte sine brygger søndag kveld. Besøket endte på 13.755, godt over målet på 12.000.

Utstillerne rapporterer om stor interesse og godt salg.   Dette befester Båter i sjøen’s posisjon som Nordens største flytende messe, ifølge dagens pressemelding.   

Litt over 350 båter ble presentert på messen, og ca 60 landstands med båtutstyr.  Totalt ble messen besøkt av 13.755 båtinteresserte, som er relativt høyt over fjorårets 11.153.  Det gode været var også en god bidragsyter til et godt besøkstall, sier messesjef Merete Rustad.  Men enda viktigere enn besøkstallet er at kjøpsinteressen er tilbake.  Uten at vi har en full oversikt over salget på messene,  så er jeg sikker på at dette er den beste salgsmessen på mange år, fortsetter Rustad.  Flere av våre utstillere endte langt over budsjettene sine.  Dette understreker messens posisjon som den viktigste flytende båtmessen i Europa og kanskje er dette et tegn på at bunnen er nådd for båtbransjen, avslutter Rustad.

Vi opplevde den beste messen på mange år, sier Peter M. Heitmann fra Heitmann Marin.  Vi opplever også økende interesse for motorbåter og vi hadde stor interesse for vår Jeanneau 500 Prestige.  På seilbåtsiden ser vi at nybåtkjøperne er tilbake og interessen går i retning av større båter.  Vår verdenspremiere Jeanneau Sun Odysssey 41 hadde vi kø for å komme inn i hele helgen. 

Vi oppsummerer, men er ikke i tvil om at dette ble en meget god messe for oss, sier Stein Harald Jørgensen i Erling Sande.  Vi er langt over fjoråret og ligger godt an i forhold til budsjettene.  Salget hos oss er fordelt jevnt over alle våre merker og modeller, men kanskje aller best gikk det for IBIZA.  Vi merker en endring i markedet og jeg tror bunnen er nådd og at markedet er i ferd med å snu,  avslutter Jørgensen.