2012-09-24-b5d8cf904d69c5af4dfde926d85298aaed5779b9 IS40 instrument med to av mange mulige visninger samt OP10 autopilot betjening

Simrad Yachting introduserer ny autopilot og instrumentserie!

Simrad Yachting introduserer i disse dager IS40 instrument, samt OP10 autopilot betjening.

Dermed har vi endelig, vil kanskje noen si, en erstatning for IS20-serien og AP24 autopilot kontrollenheten som har vært på markedet siden 2007.

Simrad Yachting har benyttet en del av brukergrensesnittet fra prisbelønte NSS og NSE navigasjonssystem, med brukervennlig menyoppsett og få knapper, inkludert en dedikert PAGE knapp, for hurtigvalg av data. Båtbyggere og installatører vil sette pris på den enkle måten å installere et instrument på, med standard Micro-C plugger for enkel tilkobling til nytt eller eksisterende NMEA2000 nettverk, melder Pronav i en pressemelding.

Simrad Yachting IS40 instrument – hvor du kan vise alt, uti fra hvilke sensorer som er tilkoblet;
- dybde/temperatur/fart, vind, GPS, autopilot funksjon,
- tilkoble hvor mange instrumenter du vil og vis en funksjon på hver

IS40 LCD-skjermen er 4,1” og bortimot 40% større enn et tradisjonelt instrument,
IS40 er en av de få, om ikke eneste, instrumentene på markedet med bondet display, og dermed null sjanse for kondens og dugg. Det er full-farget display med høy lesbarhet både dag og natt. Man kan koble til instrument, sensorer og kontrollenhet sammen med Simrad Yachting NSS eller NSE multiplotter og få et komplett navigasjonssystem for enhver fritidsbåt  -  antall instrumenter kan velges uti fra størrelse båt. Den kan eventuelt erstatte Simrad Yachting IS20 instrumenter og AP24 autopilot kontrollenhet.

Simrad Yachting OP10 betjeningsenhet – for autopilot betjening.
Benytt OP10 sammen med et IS40 instrument samt Simrad Yachting autopilot computer, kompass, rorføler og drivenhet, for komplett autopilotsystem til din motorbåt eller seilbåt. OP10 betjeningsenheten kan benyttes i forskjellige sammenhenger.
- Sammen med et IS40 instrument, som en autopilot kontrollenhet
- Som en ekstra betjeningsenhet dersom autopilot computer er kobles sammen med et Simrad Yachting NSS, NSE eller NSO navigasjonssystem

OP10 fungerer også som autopilot betjening dersom du har Volvo IPS drivenhet

Prisnivået for IS40 / OP10 vil være konkurransedyktig, kr. 4.300 eks.mva. for et IS40 instrument og kr. 2.600 eks.mva. for OP10 betjeningen. Begge er klar for levering ifølge Pronav.

Simrad Yachting IS40 har for øvrig samme design som B&G Triton som ble introdusert for ett år siden. IS40 instrument med to av mange mulige visninger samt OP10 autopilot betjening