2012-09-27-897e10cf8a823c41a90bde6a48c312e9afa36802 Daglig leder på Hallberg-Rassy Magnus Rassy, snakker varmt om Side-Power systemet til Sleipner, nå med ny fjernkontroll.

Ny Side-Power fjernkontroll fra Sleipner!

Sleipner lanserer nå en ny og oppgradert utgave av Side-Power fjernkontrollen. Utseendemessig vil den nye kontrollen leveres i sort farge og rammen rundt knappene er nå gjennomsiktig.

Den vil nå også leveres i en dedikert utgave for S-link, slik at en S-link interface ikke lenger er nødvendig.

Endringer som gjelder for den nye utgaven er at Fjernkontrollen nå har innebygget alarm i form av lyd og varsellampe. Den varsler ved signalbrudd med mottaker og for lav spenning på truster.  For trustere som styres via S-link, kommer egen utgave (ikke lenger nødvendig med Interface).

Det er også en ny ekstern antenneløsning som gjør det enklere å montere antennen høyere om nødvendig. Den er mer strømeffektiv  og benytter kun et batteri, men med samme brukstid som tidligere.
Den nye sender/mottaker kan ikke benyttes med gamle modeller, men ellers er det samme pris som de utgående modellene.

De gamle modellene 8980, 8981, 8985 og 8986 er dermed ikke lenger tilgjengelig for salg og erstattes omgående av ny utgave. S-link versjonen er estimert klar for salg i løpet av november, melder Sleipner.

"Vi vil ikke markedsføre noe vi ikke vet er bra!", sier Magnus Rassy, daglig leder på Hallberg-Rassy AB. Se her hvorfor