Humøret er på topp mellom regnbygene!

Et godt og variert tilbud når båtbransjen i Bergen samler seg til høst- båtmesse i Solheimsviken.

En som satser mye på båtmessen i Bergen, er Bergen Marine. Hele 13 båter har de tatt med seg fra Dolviken og er dermed den største enkelt ustiller på høstmessen. Per Alvern og Jonas Gams Steine er klar for innsats, selv om ikke værgudene er med. Desto større er sannsynligheten for at dem som tar turen innom messen er interessert i en god handel, mener de. Bergen Marine har landstedsbåter og pilothusbåter, samt store fritidsbåter i sitt sortiment.

Årets messe inneholder en lang solid utstillerbrygge med ca 90 båter på sjøen. Utvalget er også stort av seilbåter i år. Flotte nye seilbåter av årets modeller er på plass. Her er også flere Bergens premierer fra Norske fritidsbåtbyggere.

For båtbransjen er dette en viktig og tradisjonsrik messe. Det er nå i september og oktober de store fritidsbåtene selges inn for neste sesong.  På land har en del aktører satt opp telt, her er også mulighet for en matbit.

En ting er sikkert at her er mange båter tilpasset Vestlandsværet. Det fikk de alle vist i dag når regnet ”bøttet” ned. En absolutt selvfølge for distrikter der båten brukes hele året.

Messen har gratis adgang og flere aktiviteter for hele familien i helgen. Med solide betongbrygger kan vestlendingene komme i hopetall for å gjøre et høstkupp. Båtsans følger messen og presenterer mer i dagene som kommer.