2 nye helnorske modeller fra Vaagen Boats!

Det Norske verftet Vaagen Boats feirer 30 års jubileum i 2013 og i den anledning gir de sine tre første kunder en jubileumspris på nyheten Vaagen 42 Flybridge.

Jubileumsprisen er på kun 2 750 000 (ordinærpris 2 995 000). Forteller salgsrepresentant Hanne Marit Leikvoll hos Vaagen Boat. Hun informerer Båtsans om hva som skjer hos dem om dagen.

- Vår stolthet VAAGEN 42 Flybridge, er i løpet av året blitt redesignet fra topp til bunn i samarbeid med Alvestad Arts. Interiøret er helt nytt, og utvendig er blant annet vinduene endret med nye linjer. Som standard leveres frontruten hel og buet med sortlakkerte rammer i syrefast stål. (Skulle de eksisterende isolèrglassene ønskes, får en selvfølgelig det.)

I tillegg til de estetiske endringene, leverer vi nå VAAGEN 42 Flybridge med ny og bedre motor; en FTP Iveco med 560hk på V-gear. Dette vil gi enda bedre driftsøkonomi, forteller Leikvoll videre.

Alt i alt har vi arbeidet fram et praktisk og tidløst design som ytterligere hever kvaliteten og samtidig forenkler produksjonen. Dette gir seg i utslag i en meget fordelaktig pris uten å forstyrre kvaliteten og komforten du skal forvente av en VAAGEN. Du får med andre ord 42 velutstyrte fot for under 3 millioner

Videre ønsker hun å trekke frem Vaagens grunnlegger og ansikt, vår kjære Jan Knutsen. Jan er en båtbygger med lang erfaring og utdannelse fra ingeniørhøyskolen bl.a. Ikke mange båtbyggere i Norge kan skilte med bredere og større kunnskap. Han startet sin karriere som båtbygger hos Kjøpstad trebåtbyggeri allerede tidlig på 70-tallet. Han har egenhendig drevet Vaagen Boats i nå 30 år og lot seg heller ikke stoppe av konkursen i 2008. I en alder av 62 er han fortsatt den store drivkraften bak firmaet, ennå med evne til å tenke nytt, forteller hun.

De har allerede startet byggingen av den første båten, og til våren 2013 er den klar til visning og prøvekjøring. Vaagen har også fått nye hjemmesider hvor man kan lese mer om deres nyheter og følge byggeprosessen av det første eksemplaret. Vaagen 660 er også under utvikling, den er beregnet på hobbyfiskeren.