2012-10-16-624714575c748758b22c99db73b2fcb41bcef3c7 Bilde Redningsselskapet. Er du i MOODs til å kåre Norges fineste båt?

Hvem har Norges fineste båt?

I høst skal Redningsselskapet finne Norges fineste båt. Mange har startet å sende inn sine bidrag på Redningsselskapet facebookside.

Her er det skikkelig høyt under dekk, sier generalsekretær Rikke Lind i en pressemelding. Det kan for eksempel være en interessant båt, en uvanlig idé, en restaurert plastklassiker eller en selvbygd fiskeskøyte.

Kåringen foregår gjennom Redningsselskapets Facebook-side, der alle kan laste opp og etter hvert stemme på hvilket forslag de mener bør bli Norges fineste båt i 2012. En selvbygd vengbåt, en tidligere reketråler, en italiensk plastbåt og en restaurert trebåt fra 30-tallet er blant båtene som er foreslått til nå.

Fin båt = trygg båt
 – Norge er en sjøfartsnasjon, og de fleste nordmenn har en tilknytning til sjøen. Gjennom kåringen ønsker vi å oppmuntre til det gode båtliv, samtidig som vi mener at en fin båt som regel er en velholdt og trygg båt, framhever Lind.

Redningsselskapet håper dessuten at kåringen vil skape engasjement blant landets båtinteresserte.
 – Mange båtfolk legger ned utallige timer på å holde båtene sine i god stand, og er med rette stolte av dem, sier Lind. Hun oppfordrer alle som har eller vet om en fin båt, til å legge ut bilde og en kort begrunnelse på konkurranse-appen på facebook.com/redningsselskapet.

Vinneren klar i november
Redningsselskapet tar i mot forslag på sin Facebook-side fram til og med 26. oktober. Den påfølgende avstemmingen pågår fram til 4. november. Vinneren presenteres på Facebook og i Redningsselskapets medlemsblad ”Trygg på sjøen”.

Den heldige eieren av Norges fineste båt får gratis medlemskap i ett år og drømmedag på en redningsskøyte, mens forslagsstilleren premieres med Redningsselskapets nye redningsvest.