Grand Banks 43 EU, er en av nyhetene!

Med mer enn 1000 båter i sjøen og på land er Fort Lauderdale International Boat Show, verdens største utstillingsvindu.

Båtmessen som arrangeres i FORT LAUDERDALE, Florida - finner sted fra 25 til 29. oktober. Dermed åpner det for mer enn 1000 båter til vanns og totalt 1200 selskaper på land og til sjøs. Også i år er det flere premierebåter, deriblant Grand Banks nye 43 Heritage EU.

Båtsans har snakket med den Danske importøren DBC Marine, som selvsagt er på plass i Fort Lauderdale. De gleder seg til båten kommer til Europa, og da på båtmessen i Düsseldorf, januar 2013. Her blir de selvsagt å treffe.

Vi har fått noen bilder og skisser fra båten, som vil gå inn for den populære 41 EU. Nytt og spesielt er motorinstallasjon med Zeus pod’er på en deplasement båt. Resultatet er ganske unikt, med en fart på 25 knop. Presisjon manøvrering ved joystick kontroll og i tillegg til drivstoff besparende, blir dette en spennende nykommer i trawler klassen.

Ellers er båten generelt større enn sin forgjenger, og gir mange fleksible løsninger om ønskelig. For mer info om båten se Grand Banks.com, eller ta kontakt med DBC Marine.