2012-10-26-a45311e666643179916456a9f287617a29b14853 RCCL tror det kan være marked for at enda flere velger cruisebryllup

GIFT DEG TIL HAVS!

Bryllup til havs er et av triksene cruisenæringen tar i bruk i kampen om passasjerene.

Reiselivsaktørene går stadig nye veier for å tiltrekke seg passasjerer. Cruiserederiet Royal Caribbean Cruise Lines er et av selskapene som tilbyr skreddersydde bryllupspakker.

Mange tenker på vielse til havs som ekstra romantisk. Og det å gifte seg utenlands er jo noe som blir ser ut til å bli stadig vanligere. Derfor tror vi det kan være marked for at enda flere velger cruisebryllup, sier Ellen Stebekk markedssjef for Royal Caribbean Cruise Lines. Rederiet har nylig fått tillatelse til å vie personer i internasjonalt farvann.

Skreddersydde bryllupsopplegg

Det er mye arbeid med å planlegge bryllup. Men med slike bryllupspakker får man fullt opplegg med brudebukett, kake, bryllupssanger, fotograf, middag, vin, champagne og selskapslokaler. Dersom man ikke skulle ønske å ha selve vielsen i rom sjø, kan man jo heller velge å avholde vielsen på en tropisk øy, avslutter Ellen Stebekk.

Det er lagt opp slik at dedikerte bryllupsplanleggere jobber tett med brudeparet for å legge opp seremonien og festen etter deres ønsker, antall gjester samt ta hånd om de juridiske sidene ved giftermålet.

Se denne lenken for mer informasjon:
http://www.royalcaribbean.no/rcclRsx/no/Royal_Romance_Brochure.pdf