2012-10-29-640a47fe12af53570f9e4ab1937ec71751e8b4a6 Per Alvern og Jonas Gams Steine er fornøyd med året så langt, her ombord i en av nyhetne til Uttern D62 SE

God fart i mellombåtsegmentet!

Bergen Marine AS har hatt en positiv utvikling i 2012, de seiler opp til å bli den største Norske forhandleren til Brunswick Boat Group i år.

En økning på over 50 % i omsetning fra 2011, er ”gutta” ytterst i Dolviken i Bergen godt fornøyd med. I tillegg blir de en av Europas mestselgende Brunswick forhandlere i år.

-mellombåt størrelsen opp til 23-24 fot selger bra, sier styreformann Per Alvern, som sammen med daglig leder Jonas Gams Steine har klart seg bra gjennom finanskrisen. Mye takket være produsentene vi er forhandlere for, sier Alvern. De er flinke til å fornye seg og kommer med innovative og tidsriktige løsninger som kundene vil ha. Vi har kjente merker som Mercury, Uttern, Quicksilver, Arvor og Bavaria Motorboats.  Dermed finner kundene et godt utvalg blant de ulike prisklassene.

En annen faktor som er viktig for kundene idag, er at man skal kunne tilby en totalpakke. Alt fra kjøp, salg, service og lagring. Jonas påpeker at 5 års garanti på motor, ved service hos dem, er en annen faktor som gir kundene trygghet. Bergen Marine driver også utstrakt bruktbåtformidling.

Selv om det er mindre båter som har vært deres ”domene” er det med glede de tar inn den første 42 fots flybridgebåten. Som Bavaria forhandler i Hordaland har de solgt godt av merket, og er trygg for at den første flybridgebåten til Bavaria blir godt mottatt her i Vest. Båten har fått rosende omtale og den første er allerede kommet til Norge.  Bergen Marine får sin første i januar 2013, som er i god tid for at en eventuell kunde skal kunne nytehele sesongen i ny båt, smiler de.

Båtsans var ombord under lanseringen av båten i Cannes tidligere i høst, les artikkel og se bilder fra båten her.