Bavaria Cruiser 33!

Bavaria Cruiser 33 skal erstatte den populære 32 foteren. Båtsans var ombord da båten ble lansert tidligere i høst.

Endelig kommer den til Norge, sier Flemming Brun Henriksen i Lunde Båt AS/Vest. Han ser frem til å vise båten som kommer til Stavanger i uke 51 like før juleferien.

Båten blir utstilt i deres utstillingshall på Grasholmen, like utenfor Stavanger, så snart den ankommer dem. Flemming regner med at denne modellen vil bli blant bestselgeren neste år. I tillegg kommer hans egen private Bavaria Vision 42, siste uken i januar, som også skal stilles ut i utstillingshallen. Forventningene er at også denne blir blant bestselgeren av båter over 40 fot.


Flemming har mye å glede seg over om dagen, flere nyheter og flere salg. Tre nye seilbåter solgte vi forrige helg pluss en brukt, under minimessen vi arrangerte på Grasholmen, forteller han til Båtsans. Totalt har han solgt 37 nye Bavaria seilbåter og meglet 18 brukte seilbåter så langt i år, bare på Vestlandet.

Forgjengeren Cruiser 32 har vært en av Europas mest solgte seilbåter i sitt segment, og den nye modellen vil inneha samme egenskaper.  Like seilegenskaper, stort innvendig volum, enkel å håndtere, samt en meget god pris.

Forbedringer er blant annet større skrogvinduer som gir bedre lys nedi salongen, og i tillegg leveres båten med større vinduer på dekket. På rormannsplassen har man fått en ny og mer ergonomisk plass, samt at Cockpit har helt ny layout. Selv om dette er en Cruiser ser vi at den har fått flere elementer fra nye Vision serien til Bavaria.

Vi gleder oss over at det blåser en ”oppdrifts” vind i Vest.