Båtsans med ny seilbåtfane!

Under kategorien båter hos Båtsans, har det manglet en viktig fane for båtfolket, Seilbåt.

Vi skal nå prioritere i kommende måneder å legge inn seilbåter, samt oppdatere med flere båtnyheter. Se Båtsans Seilbåt

I denne anledning har vi har valgt å presentere Contest Yachts fra Nederland. De gav sin offentlige debut til den største seilbåten, hittil vist på båtmessen HISWA inn-water Boat Show, i september. Den splitter nye Contest 72CS Performance Cruiser lever fullt opp til verftets motto "Life Style Sailing ”samt markedets nyeste krav til en seilyacht.

Komplett utvalg
I underkant av 22 meters lengde, blir den nylig lanserte Contest 72CS et flott flaggskip for den stadig voksende Contest flåten. Contest Yachts lanserte nylig en helt moderne versjon av hele serien av bluewater kryssere. Contest 72CS verftets erfaring med vakuum infusjon, gjør at yachten skal være fullt ut Lloyds sertifisert. Videre får man en blanding av nederlandske kvalitet, samt et elegant utseende under dekk.

Tonen er satt i salongen, som har store sofaer med et moderne mykt utseende. Hovedkabinen har et skrivebord, to lange sofaer og et stort bad. Å forbedre logistikken ombord, gjør at den store byssen er plassert fremme i nær kontakt med kapteinens lugar og kapteinens salong. Det er også separat tilgang til hytta fremover. Contest 72 CS vil vises seg som en virkelig solid turseiler.

Les mer her