2012-11-09-c00f59f73e3ff06d61219c79a269a023ca814d06 Her er bilde fra den første brann- og redningsbåt fra NB Marine

Andre brann- og redningsbåt fra NB Marine!

Denne gang er det en ny brann- og redningsbåt til Lindås Kommune. Båten skal bygges i løpet av vinteren og være ferdig, samt operativbar, før påske neste år.

NB Marine AS kan med glede offentliggjøre at de har vunnet anbudet på leveranse av ny brann- og redningsbåt til Lindås Kommune.
Båten blir en NB 27 Pro, spesialbygget etter Lindås Kommunes krav til båtens egenskaper ved brann og ulykkessituasjoner. Det legges vekt på solide sjø-, manøver- og fartsegenskaper.

Dette blir den andre brann- og redningsbåten NB Marine AS har vunnet i en åpen anbudskonkurranse, noe som befester deres posisjon til å tilby og levere spesialbygde båter til konkurransedyktige betingelser, heter det i pressemeldingen fra NB. Fra tidligere er det levert brannbåt til Porsgrunn Brannvesen, en leveranse som de har fått meget gode tilbakemeldinger på.
Deres fremste ide under konstruksjonen av NB 27 Pro var å bygge en fleksibel plattform som kunne tilpasses til rekke ulike krav fra deres kunder i ulike segmenter og med ulike behov. Muligheter for å justere eller bygge inn nye elementer mente de var avgjørende for å kunne lykkes med denne type båt.

Se flere bilder fra den første de leverte her