Ny Riva 122' MYTHOS!

Det nye flaggskipet til Riva er mer enn 37 meter langt og 7,60 meter bredt. Skroget er i aluminium.

 Dette blir det første planende skroget bygget i aluminium fra Riva. Yachten får en topp fart på 27 knop, og en marsjfart på 25 knop.

Yachten er designet av Mauro Micheli fra Officina Italiana Design, teamet står bak alle modellene i Riva serien. De samarbeider tett med AYT – Advanced Yacht Technology og Centro Stile Ferrettigroup.

Ferruccio Rossi, administrerende i Ferretti gruppen, sier følgende: Riva lanserer her en utrolig modell. 122’ Mythos har de samme elegante og harmoniske linjer som kjennetegner den magiske auraen som har fulgt merket i mer enn 170 år. Vi er begeistret over at dette historiske partnerskapet mellom Riva og CRN, er fornyet gjennom dette prosjektet. Vår styrke er Riva’s påpasselighet for detaljer, eleganse og design, samt CRN’s ”know-how”, innen håndverk og megayacht konstruksjon.

Produktutvikler i Ferretti gruppen, Andrea Frabetti, uttaler at: "Riva 122’ Mythos er den første modellen fra Riva’s som fullstendig er laget i lett aluminium. Den planlagte modellen skal inneha høy teknologi og komfort". 

Hoveddekket har god plass til å underholde flere gjester og får spiseplass til mer enn 10 personer. Den vil komme med 3 innredningsmuligheter og en jacuzzi med store solsenger rundt.

Les mer og se flere bilder på Feretti gruppens hjemmesider.