2012-11-20-6f5c25c0803cd36d16f31886d39ce1d5e2bf2484 Kilde: To Fluer og Flyt forlag

Julegavetips ”To Fluer”!

Her er en flott julegave, som går 100% til Unicef. Boken ”To Fluer” er for alle eventyrlystne.

To Fluer startet i 2008 som en annerledes guttetur; en jordomseiling med mål om å samle inn én million kroner til UNICEF og Schools for Africa – to fluer i ett smekk. Høsten 2011 kom de hjem. De hadde realisert jordomseilingsdrømmen - og ikke minst nådd innsamlingsmålet.

Guttene bestemte seg senere for å gå mot million nummer to. De hadde tusenvis av spennende bilder og en rekke historier å fortelle. Resultatet er blitt en praktbok på 400 sider og et foredrag til glede og ettertanke

Bli med på en tre år lang, eventyrlig jordomseiling. Fotoboken er ærlig, kritisk og humoristisk fortalt. Underveis på seilasen konfronteres mannskapet med seilerens virkelighet, hverandre og seg selv. Store spørsmål reiser seg i møter med utrettferdighet, enkeltmennesker og andre kulturer. De forteller om hvordan det er å gå fra å være en trygg og selvstendig landkrabbe i Norge, til uerfaren seiler i et lite mannekollektiv langt hjemmefra.

100% til UNICEF!
Boken koster 429 kroner, og alle pengene går til UNICEF. Du får en bok, og UNICEF får 429 kroner til sitt arbeid med å gjøre verden bedre. Dette er mulig takket være et knippe engasjerte samarbeidspartnere.

Boken kan bestilles hos Flyt forlag som gir ut boken, eller hos Unicef , en perfekte julegave!