2012-12-04-14ef478990f85b79e4ec5f6feabebaf558f3e357 Mer og mer å velge i på navigasjonsfronten i 2013..

B&G introduserer Zeus Touch!

Zeus Touch multifunksjons display, fullpakket med funksjoner for seilere, ikke minst den unike Touch Sensible™ berøringsfunksjonen.

B&G er en av de verdensledende innen instrumentering, autopilotsystemer og programvare for seilbåter, enten det gjelder regattaseilere type Volvo Ocean Race eller søndagsseileren.

B&G Zeus Touch er først og fremst en kartplotter med berøringsskjerm, som inkluderer alle de unike seilfunksjonene som ble lansert til den prisvinnende B&G Zeus Z8 og Z12. De spesielle seilfunksjonene inkluderer blant annet “ Laylines” - seilingslinje for grafisk fremstilling av estimert seilingsrute til neste veipunkt.
Zeus Touch leveres også med funksjonen “ SailTime” kalkulasjon, slik at du slipper å stole på ETA (Estimated Time of Arrival) og avstander, som kun er brukbar for motorbåter.

Zeus Touch întroduserer også “SailSteer™ “ – en helt ny funksjon som kombinerer all viktig og nødvendig seilingsdata på ett informativt, sammensatt skjermbilde. All informasjon som blir vist er relevant til egen båt, og kan vises samtidig med Kart, Radar og andre funksjonsskjermer. Betjening med berøringsskjerm, kombinert med mini-tastatur og betjeningshjul sikrer en kontrollert betjening, selv under de tøffeste forhold.

Zeus Touch er kompatibel med en rekke tilleggsmoduler, slik som Bredbåndsradar, AIS, CZone, Triton Pilot og SonicHub underholdning. Zeus Touch er det sikre valget for en seiler.

Zeus Touch har også den nye trådløse funksjonen, GoFree. Ved hjelp av B&G WIFI-1 ruter og en applikasjon kan man kontrollere kartplotteren fra en smarttelefon eller iPad. Dette er perfekt for en seilbåt hvor kartplotteren er plassert ved styreposisjon og man ønsker å kunne sjekke data også når man befinner seg under dekk.

Zeus Touch multifunksjonsdisplay er tilgjengelig i størrelsene 6,4 - 8 - 12,1 tommer,
Zeus Touch 7, Zeus Touch 8 og Zeus Touch 12 . Alle modeller blir tilgjengelig for salg i januar 2013.
Priser fra ca. NOK 13.500. Les mer om produktet hos Pronav