Kom til Düsseldorf og opplev magi!

Monte Carlo Yachts har i regi med Beneteau skapt MC5, som blir en fantastisk flybridge båt med spennende, innovative og luksuriøse løsninger.

Beneteau tar idéene med seg inn i de tradisjonelle salgskanalene med den nye MC5. Det franske selskapet stoler 100% på det italienske verftet og deres designerne Nuvolari & Lenard. Den nye Monte Carlo-serien er frukten av et spesielt samarbeid mellom Beneteau’s design kontor. Med deres ”know-how” vedrørende utformingen av skrog og Italienske Nuvolari & Lenard sin design stil, ser de frem til å vise frem nyheten i 2013.

”Bølge kutter”
Det nye samarbeidet inkluderer også skipsingeniør Tanguy Le Bihan og Patrick Tableau. De har produsert det nye skroget som heter "wave-cutter". Baugen er spesielt designet for å skjære gjennom bølgene i alle sjøforhold. Arkitektene valgte å gi baugen en tulipan-form for å gi bedre bølge brytning. Motor blir Volvo Penta, med IPS fremdriftsystem

Ombord, har alt blitt nøye tenkt ut: valg av materialer, åpninger for lys, og harmoni av farger og teksturer. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Hver detalj teller, og dette er det som gjør MC5 så luksuriøst og elegant. 3 kabiner designet slik at hver har sin egen identitet. Master kabin, er midtskips og VIP i baug. Pentry vender ut mot akterdekk og salong er samlet rundt føreposisjon, i likhet med flere andre europeiske nyheter.

Båtsans ser at det blir en hard kamp om kundene også i 2013, det nytter ikke å ligge på latsiden når Europa banker på døren.