K-24 – med tidløst design!

En ny og moderne DC, K-24-, ble lansert våren 2012. Båten som produseres i Finland, ble til gjennom drømmer og lidenskap for det gode båtlivet.

 Den erfarne båteieren Carl Krause ønsket en stilig båt hvor alt det overflødig var strippet bort. Gjennom årenes løp tok båten form og Krause’s planer ble konkretisert gjennom båtdesigneren Kamu Stråhlmans tegninger. Resultatet er en slank 24-fots Day Cruiser, hvor hver detalj er utformet profesjonelt uten å ofre kvaliteten.
Motor alternativene inkluderer MerCruiser 260 hk bensinmotor, 265 hk diesel eller Volvo Penta 220-hk diesel-D3.

K-24 båtene er håndlaget i Karislojo og båtens høye kvalitet er garantert av profesjonelle båtbyggere. K-24 er en glassfiber bygget båt, hvor en bruker mye teak og lys eik i forkabinen. Åpne plasser og romslighet var Krause utgangspunkt for planleggingen av K-24 båten. En god, stilig båt, uten alle uvesentlighetene.
Gjennom designen har Krause prøvd å legge til rette for bruk, samt finne praktiske og innovative løsninger.

Enkel design - behagelige båtliv
Krause oppfatning av det gode båtliv er enkelt; nytelse. I K-24 sitt design, er brukervennlighet og klare linjer veldig tydelig. Det er lett å bevege seg i et åpent og gjennomgående ”walk-around” dekk. Alt er utformet for lett håndtering av båten.

Ved fører posisjon finnes alle navigasjonsinstrumentene tilgjengelige på en berøringsskjerm. En spesiell løsning er kalesjen som er ryddig gjemt over frontruten. På regnværsdager kan du enkelt dra ut kalesjen, på en skinne. Man har rikelig med oppbevaringsplass og stuverom. På dekk er det totalt seks luker, en på baugen og fem på akterdekket. Under setene i førerhuset, er det også nok av oppbevaringsplass. Som ekstrautstyr kan du få kjøleskap og komfyr under sete. Det er også plass for båtshake og årer under dekks trappene.

F-24 Båten er konstruert for det komfortable båtlivet. Den romslige kabinen muligjør for god overnatting. Kabinen har to køyer og lagringsplass. På babord side er det en køye og nattbord. På styrbord side, med unntak av en køye er det også et rom, som om nødvendig kan bli brukt til å sette inn et toalett. Under køyene er det selvsagt oppbevaringsrom.

K-24 blir utstilt for første gang på Helsingfors Båtmässa 8-17.2.2013, ifølge pressemelding

For mer info og priser se: www.k24boats.com