Nordkapp Avant 550 – ny sporty familiebåt!

Gjør ”ønskelisten” klar til vår og sommer. Her presenteres en nyhet, som helt klart blir en populær båt i Nordkapp sitt nye sortiment, for sesongen 2013.

Nordkapp Avant 550 erstatter Avant 500 og har fått en nivåhevning i form av økt lengde og bredde samt et høyere fribord. Dette er med å øke trygghetsfølelsen ombord.

Skroget er det samme som Enduro 550, meget stabilt og med de beste egenskaper. Det er spesielt i den øvre cruising-hastigheten at skrogets kvaliteter vises. I praksis betyr dette at båten kan holde en høyere hastighet og samtidig beholde komforten - uten at det har gått ut over den nesten umerkelige planingsterskelen, stabiliteten eller topphastigheten.

Båten har fått mange praktiske løsninger

Med det nye dashbordet har båten fått kartplotteren senterplassert i siktlinjen, slik en plotter skal plasseres. En annen praktisk og ny detalj for et mer behagelig båtliv er fenderholderne som nå er integrert i cockpit-siden, og plassert slik at det bare er å vippe fenderen over båtsiden.

Sitteplassene foran vindskjermen kan enkelt omgjøres til solseng. Båten kan bestilles med bord og bordfeste både foran og bak konsollen, for dem som ønsker det. Bordet er spesialtilpasset og oppbevares under lokket i babord sete.

Båten skal ha en topp finish og en konkurransedyktig pris. Lansering blir hos Nordkapp-forhandlere lørdag 2. februar 2013.
 

Les mer info hos Nordkapp