2012-12-18-db6a0f1b5f1f246a7d947ad3b0fbca27a7df6217 Kilde Norboat, Messesjef Merete Rustad

Ventelister på ”Sjøen for alle”!

Norges nye båtarena, Telenor Arena, er fylt opp. Mens andre er midt i juleforberedelsene jobber båtbransjeforbundet NORBBOAT med å forberede Sjøen for alle 2013.

Nytt spennende sted, Telenor Arena og stor pågang fra utstillere. Det er nå ventelister for plass, men det er håp, bransjeforbundet vurderer standreduksjon og telt for å få plass til flere. En ting er sikkert, 13.-17. mars er Telenor Arne stappfull med båtpremierer, nyheter innen båter, motorer, utstyr, elektronikk og klær.

- Vi er veldig spente og glade, sier messesjef i båtbransjeforbundet NORBOAT Merete Rustad. Vi har hele tiden hatt stor tro på flyttingen til Telenor Arena, men litt nervøs blir man jo. Men dette er gjort etter flere undersøkelser blant våre ustillere som har sagt at de ønsket en flytting; og interessen viser jo at det er riktig, fortsetter Rustad. Vi har også gjort undersøkelser blant publikum og et gjennomgangstema blant båtbrukerne er at disse også ønsket messen nærmere sentrum, så det lover jo veldig bra for besøkstallet.

Tilbake på messen.

Vi har lenge ønsket en flytting av Sjøen for alle til et sted nærmere publikum og våre kunder sier Henrik Thaulow i Yamaha Motor Scandinavia. Vi mener Telenor Arena har en utmerket beliggenhet i så måte, nære Oslo, men arenaen har også enkel reisevei fra Øst- og Vestfold samt båtfylkene lenger sør. Vi kommer på messen med kjente merkenavn som Yamarin, Buster, Finnmaster og Yamarin Cross. Og det henger nok en Yamaha motor eller to bakpå dem avslutter Thaulow.

Noen fakta:
Det er per i dag ca 125 på meldte utstillere med ca 10.000 kvadratmeter.
Det er per i dag ventelister, men fortvil ikke, arrangøren vurderer standreduksjon og telt i forbindelse med arenaen så om du vil stille ut er det bare å ta kontakt.

Aktiviteter også i år.
Også i år vil det ble arrangert aktiviteter for barn i alle aldre uten at programmet er helt klart.

Sjøen for alle på Telenor Arena, 13.-17. mars 2013

Åpningstider:
Hverdager kl. 11-20
Lørdag/søndag kl. 11-18
Arrangør: NORBOAT