Ny Amerikaner til Norge?

JP-Marine Yachts, vurderer å ta inn en Carver Yachts 34 fot. JP-Marine, er som kjent importør for Marquis, og nå kommer de sammen med Carver ut med en modernisert utgave av 34 foteren.

Daglig leder Jonny Pedersen forteller til Båtsans at dette er en båt han tror kan passe godt til det Norske markedet. Dette er en rimeligere båt enn luksusmerket Marquis, og etter Viksund konkursen kan denne hevde seg godt, mener han. JP-Marine var lokal forhandler for Viksund, og regner ikke med at han inngår i det nettverket lengre.

Carver Yachts er glade for å kunngjøre den første modellen i en serie med spennende nye båter, forteller JP. Carver Yachts er en uavhengig og privateid selskap, som har konstruert og produsert båter i 59 år. Selskapets amerikanske verft ligger i Pulaski, Wisconsin.
Carver Yachts er verdenskjent for sine romslige og ergonomiske løsninger. Den har det typiske nordamerikanske designet, og har et gjennomført handverk fra topp til bunn.
Carver Systems and Design Engineers, har fokusert på å utvikle en båt som møter behovet for dagens og morgendagens båtentusiaster, mener JP.

"Dette er en spennende tid for Carver," forteller Robert VanGrunsven, president i Carver Yachts i en pressemelding. "Vi utvikler nye, fint utformet båter, men er tro mot det som gjorde Carver til det respekterte merke det er i dag. 34 Fly vil være den første i denne serien, og vi er sikker på at den vil gjøre et godt inntrykk i bransjen. Vi veldig spent på denne nye produktlinje og regner med at den skal være nøyaktig hva markedet krever nå. Flott design, komfort og plass, og viktigst av alt; mye verdi for pengene i forhold til hva som tilbys i dag på markedet."

Så gjenstår det å se om det Skandinaviske markedet er enig, sier JP, jeg har stor tro på den og vil komme med mer info, men inn til videre kan alle følge med på oppdateringer om båten på www.carveryachts.com, avslutter JP.