2 nye båter fra Oceanmaster lanseres i London!

Når nyårets første båtmesse åpner dørene, er det med to nye norske båter fra OceanMaster. 630 Walk around og 640 Cabin.

 OceanMaster har utviklet lekre og praktiske sportsbåter, som er både sikre og prisvennlige, melder den engelske forhandleren til London Boat show. OceanMaster får dermed sin debut i London.

OceanMaster 630 (21 fot)
- er arvtaker etter en av Norges aller mest populære båter de siste årene, Oceanmaster 605. Meget pen, praktisk og romslig skjærgårdsjeep som er godkjent for inntil 8 personer. Båten leveres som standard med farget skrog, stor lekker solseng, hyggelig spisebord med plass til 6-7 personer. Den har også god førerposisjon hvor du sitter beskyttet bak en solid og god vindskjerm. Fra førerposisjon er det direkte adgang ned i cabinen, hvor det er soveplass for to voksne. Cabinen er godt utrustet med toalett, lys, vindu og selvfølgelig sovemadrasser. OceanMaster 630 er utstyrt med et stort antall stuerom, alt fra dregg til puter eller fuktige regnklær.
De anbefaler motor fra 115 hk til 150 hk, enten fra Evinrude eller Suzuki. Målt fart m/ GPS: 90 hk: 34-35 knop, 115 hk: 37-38 knop, 140 hk: 40-42 knop, 150 hk : 43- 45 knop.

OceanMaster 640 WA
- er en romslig skjærgårdsjeep på vel 21 fot med gode sjøegenskaper og svært mange praktiske løsninger. Her finner du bord, solseng, lun kjørekonsoll og en cabin som faktisk er romsligere enn hos mange daycruisere i samme klasse. Selvfølgelig leveres båten med toalett eller sjøtoalett for den som ønsker. Vask, dusj m.m er selvfølgelig også mulig å få som ekstrautstyr
 

Kilde: OceanMaster