2012-12-28-9f1407fde8053e314de05e3f23f73063d1ce037a SEA BASS 4 - 5 og OYSTER BIG FOOT SAIL 6

Nye påhengsmotorer fra Selva!

Selva Marine har lansert 2 nye transportbare modeller til deres firetakts- serie av påhengsmotorer, samt en ny påhengsmotor med ekstra lang stamme for seilbåt.

Selva har funnet løsningen på det de fleste klagde på etter at totakteren ikke er på markedet lenger, nemlig liggende lagring av påhengsmotor uten å få oljesøl.

Det unike med SEA BASS 4 & 5 hk modellene er at de har et lukket oljesmøringssytem, istedenfor å ha oljen liggende i bunnpannen. Tilsvarende som totakteren hadde med eget innsprøytnings system fra oljetanken. Dermed kan man trygt ligge motoren ned på hvilken som helst side, så snart forgasseren er kjørt tørr og vannet et uttappet fra kjølesystemet.

Motorene passer utmerket til lettbåten som man gjerne har med på tur. De veier bare 23 kg, er vannkjølt, og har en styrearm som innlemmer vribar gasskontroll. Dødmanssknapp i avtrekksnor og en 360 graderes rotasjon. Ekstern drivstoff tank på 12 l, eller en innebygget tank på 1.8 l.

For seilbåt kan Selvas nye OYSTER BIG FOOT SAIL 6 være aktuell. Den er i hovedsak designet for å brukes som en reserve/hjelpemotor på seilbåter. Den nye modellen er mer solid, samt kompakt, og har selvsagt ekstra lang stamme.

For mer info om modellene, ta kontakt med Frydebø Båtsenter.